Op zoek naar een goede draadloze accu grasmaaier?

De kans is aanzienlijk groot dat je op zoek bent naar een goede draadloze accu grasmaaier, er is namelijk een reden dat je bij dit artikel terecht bent gekomen. Het zal je niet verbazen dat er nogal wat mogelijkheden zijn als het aankomt op het bestelen van een goede draadloze accu grasmaaier. Je kunt als het ware door de bomen het bos niet meer zien. Iedereen die op zoek is naar een draadloze accu grasmaaier doet er verstandig aan om dit artikel even goed door te nemen. We hebben namelijk een lijstje gemaakt met de beste draadloze accu grasmaaiers die je op dit moment maar kunt vinden. Ook geven wij je antwoord op de vraag waarom je eigenlijk zou moeten kiezen voor een draadloze accu grasmaaier voor bij het maaien van je gazon.

Waarom kiezen voor een draadloze accu grasmaaier?

Goed, laten we eerst eens kijken naar de vraag waarom het handig is om te kiezen voor een draadloze accu grasmaaier. Het grootste voordeel is dat je met een draadloze accu grasmaaier veel geld kunt besparen ten opzichte van een grasmaaier die werkt op benzine. We doelen hier niet alleen op het feit dat de aanschafkosten lager liggen, ook de onderhoudskosten zijn veel lager bij een draadloze accu grasmaaier. Door deze kosten is het voor iedereen mogelijk om een goede grasmaaier te vinden voor bij hem of haar in te tuin. Daar komt bij dat je de accu vaak uit kunt wisselen, mits de accu van hetzelfde merk is. Mocht je een groot gazon hebben dan is het mogelijk om tussen de bedrijven door even de accu te vervangen. Zo kan je er weer even tegenaan als hij onverhoopt leeg mocht zijn.

Naast de lagere kosten zijn er nog twee voordelen die je zal ondervinden wanneer je kiest voor een draadloze accu grasmaaier. Een groot voordeel is dat een draadloze accu grasmaaier niet meer vastzit aan een snoer zoals een gewone elektrische grasmaaier. Deze bewegingsvrijheid komt zeker van pas voor een ietwat groter gazon, je hebt namelijk niet altijd een stopcontact in de buurt wat je kunt gebruiken voor bij het maaien van het gras. Het laatste voordeel is dat een draadloze accu grasmaaier vaak erg stil is. Door deze stilte zal je niet meer zoveel last krijgen van je gehoor bij het maaien van het gazon.

De Beste Draadloze Accu Grasmaaiers van dit moment

Je ziet wel dat er veel voordelen zitten aan het bestellen van een draadloze accu grasmaaier. Nu is het alleen wel zo dat er nogal wat opties zijn om voor te gaan als je een draadloze accu grasmaaier wilt bestellen. Niet iedereen heeft zin om alle opties te onderzoeken, dit begrijpen wij maar al te goed. Om je optimaal te helpen bij je aankoop hebben we hieronder een selectie gemaakt met de beste draadloze accu grasmaaiers die je op dit moment maar kunt vinden. Deze draadloze accu grasmaaiers staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit die zij weten te leveren.

Makita DLM431PT2

Er is een reden dat draadloze accu grasmaaier bovenaan het lijstje staat, het is namelijk een van de beste draadloze accu grasmaaier die je op dit moment maar kunt vinden. Deze draadloze accu grasmaaier is voorzien van een dubbel accu systeem. Dit houdt in dat je optimaal gebruik kunt maken van de stroom. Bij een volle accu ben je voorzien van een kracht van ruim 36 Volt, hierdoor zal het maaien van het gazon bij jou in de tuin een fluitje van een cent zijn. De draadloze accu grasmaaier is voorzien van een maaibreedte van ruim 43 centimeter, hierdoor is hij aan de grote kant. Dit komt zeker van pas als je van plan bent om een groter gazon te maaien. Je kunt deze draadloze accu grasmaaier gebruiken voor het maaien van een gazon tot wel 575 vierkante meter.

Een groot voordeel van deze specifieke draadloze accu grasmaaier is het feit dat je een melding krijgt als de accu leeg begint te raken. Dit zorgt ervoor dat je hem op tijd kunt vervangen. Door de 9 verschillende hoogtes is het mogelijk  om zelf de maaihoogte te kiezen. Hierdoor zal je zonder problemen ieder gazon strak kunnen maken. Tijdens het maaien zal al het gras in de 50 literzak terecht komen. Ben je klaar met het maaien dan kun je de draadloze accu grasmaaier opvouwen en hem opbergen bij jou in de schuur.

Voordelen

  • Je kunt de accu van draadloze accu grasmaaier altijd vervangen voor een volle als hij leeg is
  • Met deze draadloze accu grasmaaier is het mogelijk om de maaihoogte zelf in te stellen
  • Al het gras komt gelijk in de 50 liter opvangzak terecht na het maaien

Bosch Citymower 18-300

Ook dit is een uitstekende draadloze accu grasmaaier om voor te kiezen als je jouw gazon snel en eenvoudig strak wilt maaien. De draadloze accu grasmaaier is voorzien van een universele accu. Dit betekent dus dat je hem altijd kunt vervangen voor een volle als hij tijdens het maaien leeg mocht geraken. Met deze grasmaaier is het mogelijk om grotere gazons te maaien tot wel 350 vierkante meter. Deze draadloze accu grasmaaier is voorzien va neen 18V Power Accu, dezelfde soort accu die je wel eens bij de boormachines ziet. Door de afwezigheid van de stroomkabel is het net even wat makkelijker om je hele tuin rond te kunnen rijden.

Met deze draadloze accu grasmaaier zal je zeker weten dat je jouw gazon op een eenvoudige manier kan maaien in een stijl die jij mooi vindt. de grasmaaier is voorzien van drie standen als het aankomt op de maaihoogte. Deze is eenvoudig in te stellen met behulp van de schakelaar naast het wiel. De opvangbak is iets kleiner dan de optie van hierboven, maar er past alsnog 30 liter aan gras is. Door je de draadloze accu grasmaaier ook weer kunt opvouwen zal hij nagenoeg geen plek in beslag hoeven nemen. Een zeer verdiende vermelding voor deze Bosch in onze beste draadloze accu grasmaaiers top-3.

Voordelen

  • Door de eenvoudige verstelbare standen maak je jouw gazon altijd weer strak in stijl
  • De draadloze accu grasmaaier is voorzien van een universele en vervangbare accu

Wolf Garten A 3472V 

Deze knalrode draadloze accu grasmaaier zal zeker de aandacht trekken van de buren. Met deze draadloze accu grasmaaier zal je voorzien zijn van een zeer degelijk apparaat. De grasmaaier is voorzien van een universele Wolf Garten accu die verwisselbaar is met alle andere gereedschappen van dit merk. Door de sterke accu is het mogelijk om voor een langere tijd te maaien, zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij leeg raakt tijdens het maaien. De draadloze accu grasmaaier is daarnaast voorzien van een handige maalfunctie. Door deze maalfunctie is het mogelijk om het gras gelijk om te zetten in compost, dit kun je vervolgens gebruiken voor in de tuin. De grote wielen maken het mogelijk om echt iedere soort tuin te berijden. Dankzij de hoogwaardige materialen in combinatie met de sterke kwaliteit van de bladen weet je zeker dat je een draadloze accu grasmaaier in huis hebt die met het juiste onderhoud jarenlang mee kan gaan.

Voordelen

  • Dankzij de maalfunctie kan je gelijk compost maken van het gras wat je hebt gemaald
  • De verstelbar maaihoogte maakt het makkelijk om je gazon in iedere stijl te krijgen

Met de bovenstaande opties zal ook jij in staat zijn om binnen no time uit te komen bij de draadloze accu grasmaaier die precies aansluit bij wat je zoekt voor in de tuin. De hoge mate van bewegingsvrijheid in combinatie met de voordelige prijs maakt een draadloze accu grasmaaier een prima keuze voor bij het maaien. Hij mag dan niet zo krachtig zijn als de grasmaaier op benzine, dit betekent niet dat je er je gazon niet mee kunt maaien. Met behulp van een draadloze accu grasmaaier is het maaien van een groot gazon net even wat makkelijker dan voorheen. Voor je het weet wil je niets anders meer gebruiken!