De Makita DLM431PT2 draadloze accu grasmaaier is een relatief populaire grasmaaier die door gebruikers ervan als erg prettig wordt ervaren. De Makita onderscheidt zich met name door het dubbele accusysteem waar het op werkt en door de manier waarop de grasmaaier volgens gebruikers zeer licht te besturen is. De Makita neemt diverse voordelen met zich mee en houdt de meeste gebruikers dan ook zeer tevreden.

Gebruiksvriendelijkheid

De Makita DLM431PT2 heeft over het algemeen behoorlijk wat eigenschappen die er voor zorgen dat de grasmaaier als erg gebruiksvriendelijk wordt beschouwd. Zo is de grasmaaier erg licht te besturen. Het stuur zorgt niet snel voor polsklachten en het is eenvoudig bochten ermee te maken. Daarnaast kun je de maaihoogte van het apparaat met slechts 1 handleiding regelen.

Het apparaat zal zich dan ook zolang er niets gewijzigd wordt aan deze maaihoogte houden. Verder is ook het geluidsniveau van de grasmaaier niet erg hoog. Handig voor de mensen die vaak vroeg in de ochtend of laat in de avond gras willen maaien en de buren niet willen storen met het geluid. De Makita houdt het geluidsniveau relatief laag. Verder is de hoeveelheid batterijen die de grasmaaier nog heeft ook eenvoudig af te lezen.

De batterijen gaan behoorlijk lang mee en zijn daarnaast ook bruikbaar bij andere Makita apparaten. De Makita heeft een opvangbak voor het gras met een inhoud van 50 liter. Het gras wordt hier dan ook netjes opgevangen. Harken is hierdoor niet nodig.

Het totale pakketje

Bij de Makita DLM431PT2 krijg je de grasmaaier in uitstekende staat met erbij ook 2 accu’s. De accu’s gaan behoorlijk lang mee en zijn 18 volt. Zoals gezegd zijn deze ook bruikbaar voor andere apparaten van Makita. Uiteraard bevindt ook de oplader voor deze accu’s zich in het pakketje.

Voor in de opvangbak wordt er bij het apparaat ook standaard een opvangzak meegegeven bij aankoop. Deze zak is net zoal de opvangbak 50 liter. Een ding dat echter wel vaak als een klein nadeel wordt ervaren bij deze variant van de Makita is dat deze het niet zelf aangeeft wanneer de opvangzak, oftewel de opvangbak vol zit. Hier dien je dus wel zelf op te letten. Het is dan ook een aanrader dit af en toe te controleren.

De gemiddelde beoordeling van de klanten voor het totale Makita pakketje zit boven een 9 op een schaal van 1 tot en met 10. Bij de aankoop krijg je overigens een carry-in-garantie van 2 jaar.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *